Transport si Retur

Transport

Daca produsul este disponibil, il vei primi in termen de 3-4 zile, prin Posta Romana sau a doua zi, daca esti din Bucuresti si alegi predarea personala ca modalitate de livrare.

Daca produsul nu este disponibil, il vom realiza special pentru tine. Avand in vedere ca produsele noastre sunt lucrate manual pentru fiecare client in parte, realizarea bijuteriei poate dura intre 5-10 zile lucratoare la care se adauga timpul standard de transport de mai sus. Daca vrei sa afli disponibilitatea unui produs, te rugam sa ne contactezi la adresa de email office@colorsinbloom.ro sau la numarul de telefon 0746093493.

Politica de retur 

Dacă nu esti satisfacut de produsul cumparat, il poti returna in termen de 14 zile de la primirea comenzii, costul transportului de retur fiind suportat de client. Colors in Bloom iti va inapoia costul produselor, exceptand costul transportului, daca produsele ajung inapoi in aceleasi conditii si in ambalajul original, fara urme de folosire. Nu putem accepta produse care au fost deteriorate sau modificate. Pentru a returna produsul te rugam sa ne contactezi la adresa: office@colorsinbloom.ro

Shopping Cart